Natrag na sve novostiBABIĆ I PARTNERI PRIDRUŽILI SU SE NEXTLAW GLOBAL REFERRAL NETWORK-u najvećoj profesionalnoj mreži na svijetu sa 283 odvjetničke tvrtke članice, 18,600 pravnika koji pokrivaju 160 jurisdikcija.

siječanj 2017

Babić i partneri pridružili su se Nextlaw Global Referral Network-u, što omogućuje povezivanje klijenata sa visokokvalitetnim pravnicima diljem svijeta. Nextlaw Global Referral Network najveća je pravna profesionalna mreža na svijetu, sa 283 odvjetničke tvrtke članice, 18,600 pravnika koji dolaze iz 160 zemalja. Iako smo predani suradnji sa ovom mrežom, naši dobrostojeći odnosi s ostalim međunarodnim i lokalnim odvjetničkim tvrtkama ostaju.

 

Jeff Modisett, glavni izvršni direktor Nextlaw Global Referral Network-a, rekao je: „Ponosni smo što su Babić i partneri dio naše mreže. Dobri smo samo onoliko koliko su kvalitetne naše odvjetničke tvrtke članice, a Babić i partneri nas čine jačima i sposobnijima zadovoljiti potrebe klijenata naših drugih odvjetničkih tvrtki članica u Republici Hrvatskoj i široj regiji.“

 

Nextlaw Global Referral Network stvorila je odvjetnička tvrtka Dentons, najveća takve vrste u svijetu. Ova mreža, kojoj se može besplatno pristupiti, primjenjuje detaljni nadzorni sustav kako bi jamčila kvalitetu svojih društava članica i razvila tehnologiju koja omogućuje članicama pronaći pravnike drugih odvjetničkih tvrtki članica s odgovarajućim iskustvom u onim područjima gdje stranke trebaju odvjetnika.