Usredotočenost na stranku

Profesionalne djelatnosti društva

Naše odvjetničko društvo pruža pravne usluge korporacijama iz industrija kao što su sektor savjetodavnih usluga, automobilska industrija, avio-industrija, bankarski i financijski sektor, hotelijerstvo i ugostiteljstvo, informatičke tehnologije, farmaceutska industrija, nekretnine, sektor obnovljive energije i duhanska industrija.

Usmjerenost na interese stranke

Kako bismo izgradili odnos dugotrajnog povjerenja sa strankama, naši pravnici pristupaju predmetima iz poslovne perspektive stranke, predviđajući pravne izazove s kojima bi se stranka tek mogla suočiti, umjesto da se samo usredotočuju na rješavanje problema jednom kad se oni pojave.

Razumijevanje poslovanja stranke ključno je za pružanje prvoklasnog pravnog savjeta. Uvažavajući ovo, naši pravnici će uvijek nastojati u potpunosti razumjeti ciljeve stranke u svakom pojedinom predmetu ili poslu. Nastojimo brzo reagirati u predmetima i uvijek tražimo kreativna pravna rješenja sastavljena po mjeri stranke.

Svi partneri Društva članovi su Društva, te kontroliraju sve predmete koji su povjereni Društvu. Ponosimo se time što djelujemo ne samo kao stručnjaci u pojedinom pravnom području, nego i pravni savjetnici od povjerenja koji uvijek blisko surađuju sa strankom. Partneri su uvijek duboko uključeni u predmet i dostupni stranci.

Strategija prevencije

Vjerujemo da su predviđanje i prevencija kroz brižno sastavljanje dokumentacije te siguran strateški pravni savjet najbolji saveznici u uspješnom poslovanju i najučinkovitiji način upravljanja spornim pravnim situacijama u zemlji čiji je pravosudni sustav opterećen.  S druge strane, kada situacija dosegne kritičnu točku, spremni smo stati uz stranku, stavljajući na raspolaganje iskusan i učinkovit tim za rješavanje sporova, koji će stranku voditi kroz izazove hrvatskog pravosuđa te različitih alternativnih mehanizama rješavanja sporova.