Izvrsnost pravnog savjeta

Stručnost

Naši pravnici su stručnjaci u više pravnih područja. To nam omogućuje da svojim strankama stavimo na raspolaganje manji, ali posvećeni tim pravnika. Snažno smo usredotočeni na ekspertizu u pojedinim granama prava kojima se bavimo. Primjerice, naša stručnost u području prava tržišnog natjecanja ide ruku pod ruku s našom ekspertizom na području prava spajanja i pripajanja te s našim usmjerenjem na pravne aspekte poslovnih transakcija.

Pravni savjet

Nastojimo izraditi dokumente te dati pravni savjet koji je učinkovit, jasan i sažet te uvijek postavljen u kontekstu širih poslovnih interesa naših stranaka. Kad god je to moguće i poželjno, dokumente stvaramo u formatima koji su poslovno pristupačni, kao što su primjerice grafikoni, prezentacije ili sažeci u formi „mentalnih mapa“. Dokumente uvijek sastavljamo koristeći jednostavan izričaj.

Know-how

Kao rezultat posvećenosti ovoj temeljnoj vrijednosti, naše Društvo posjeduje učinkovit know-how sustav usredotočen na sofisticirane i složene pravne poslove, većinom transakcijske naravi. U svom sustavu čuvamo i redovito ažuriramo mnoštvo pravnih uzora, popisa aktivnosti te modela pri sastavljanju dokumentacije što nam pomaže u pružanju pravovremenog pravnog savjeta.