- Želimo dobrodošlicu novom članu našeg tima Ivoni Vidović

Zadovoljstvo nam je objaviti kako je Ivona Vidović novi član našeg tima u našem društvu od 19. rujna 2017. godine. Ivona je studirala na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i Srednjoeuropskom sveučilištu u Budimpešti, gdje je pohađala LL.M. program iz međunarodnog trgovačkog prava. Ivonin rad usredotočen je na pravo društava i trgovačko pravo, radno pravo te pravo zaštite osobnih podataka.

- Želimo dobrodošlicu novom članu našeg tima Lovri Klepcu

Zadovoljstvo nam je objaviti kako je Lovro Klepac novi član našeg tima u našem društvu od 13. lipnja 2017. godine. Lovro je studirao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i Srednjoeuropskom sveučilištu u Budimpešti, gdje je pohađao LL.M. program iz međunarodnog trgovačkog prava. Lovrin rad usredotočen je na rješavanje sporova, pravo tržišnog natjecanja,  pravo društava i trgovačko pravo.

- Želimo dobrodošlicu novom članu našeg tima Nenadu Beloši

Zadovoljstvo nam je objaviti kako je Nenad Beloša novi član našeg tima od 6. veljače 2017., kao suradnik ugovorno povezan s Babić i partneri d.o.o. Nenad Beloša je odvjetnik s više od 30 godina iskustva u praksi. Nenadova praksa usredotočena je na područje parničnog prava, prava nekretnina, kaznenog i radnog prava.

- BABIĆ I PARTNERI PRIDRUŽILI SU SE NEXTLAW GLOBAL REFERRAL NETWORK-u najvećoj profesionalnoj mreži na svijetu sa 283 odvjetničke tvrtke članice, 18,600 pravnika koji pokrivaju 160 jurisdikcija.

Babić i partneri pridružili su se Nextlaw Global Referral Network-u, što omogućuje povezivanje klijenata sa visokokvalitetnim pravnicima diljem svijeta. Nextlaw Global Referral Network najveća je pravna profesionalna mreža na svijetu, sa 283 odvjetničke tvrtke članice, 18,600 pravnika koji dolaze iz 160 zemalja. Iako smo predani suradnji sa ovom mrežom, naši dobrostojeći odnosi s ostalim međunarodnim i lokalnim odvjetničkim tvrtkama ostaju.

 

Jeff Modisett, glavni izvršni direktor Nextlaw Global Referral Network-a, rekao je: „Ponosni smo što su Babić i partneri dio naše mreže. Dobri smo samo onoliko koliko su kvalitetne naše odvjetničke tvrtke članice, a Babić i partneri nas čine jačima i sposobnijima zadovoljiti potrebe klijenata naših drugih odvjetničkih tvrtki članica u Republici Hrvatskoj i široj regiji.“

 

Nextlaw Global Referral Network stvorila je odvjetnička tvrtka Dentons, najveća takve vrste u svijetu. Ova mreža, kojoj se može besplatno pristupiti, primjenjuje detaljni nadzorni sustav kako bi jamčila kvalitetu svojih društava članica i razvila tehnologiju koja omogućuje članicama pronaći pravnike drugih odvjetničkih tvrtki članica s odgovarajućim iskustvom u onim područjima gdje stranke trebaju odvjetnika.